026 - 202 23 64          info@Projectkracht.nl TOP BEDRIJVEN

Wij zijn trots op de klanten waarmee wij samenwerken. Onze unieke focus op de techniek in combinatie met onze relaties binnen deze nichemarkt, geeft ook een groot voordeel ten opzichte van andere werving bureaus.

Niet elk bedrijf is ons bedrijf. De bedrijven waar wij mee in contact zijn, zijn stuk voor stuk professionele en ambitieuze bedrijven in de techniek.Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de installatiewereld.

Twee winnaars badkamerchallenge

De badkamerchallenge die woningcorporatie Mitros vorig jaar uitschreef, heeft twee winnaars gekregen: Bouwgroep Coen Hagedoorn en B8U (Hemubo, Rutges Vernieuwt, Smits Vastgoedzorg en ERA Contour). Mitros wilde met de wedstrijd een slim idee vinden om renovaties in huurwoningen sneller en beter uit te voeren.

Lees meer

47.000 professionals Bewust Veilig

Vrijdag 17 maart is voor de eerste keer ‘Bewust Veilig’ gehouden. Op meer dan 2600 verschillende werklocaties van 150 bouw- infra- en installatiebedrijven is stilgestaan bij de veiligheid op de werkvloer. In totaal waren hier zo’n 47.000 medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners bij betrokken.

Lees meer

Recordaantal bezoekers op ISH

Afgelopen week kwamen ruim 200.000 bezoekers af op ’s werelds grootste vakbeurs voor de installatietechniek, de ISH in Frankfurt. Dat was een recordaantal bezoekers. Bij de vorige editie, in 2015, lag het bezoekersaantal hier net onder.

Lees meer

Nieuwe kranenserie JEE-O

Flow is de naam van de nieuwe kranenserie die het Nederlandse merk JEE-O samen met de Italiaanse ontwerper Brian Sironi bedacht.

Lees meer

Remeha toont nieuwe hybrides

Zijn in Nederland de micro-WKK met sterlingmotor en zonneboilercombi’s de voornaamste troeven van Remeha in de duurzame hybrides; op de ISH liet de Apeldoornse fabrikant van verwarmingstoestellen nieuwe apparaten zien, die (in combinatie met gas) woningen kunnen verwarmen. Het is niet bekend of de toestellen in Nederland op de markt komen. Remeha staat op de ISH, als dochter van het internationale BDR Thermae, de groep waar onder meer ook Baxi en DE Dietrich onder vallen.

Lees meer